Kültürel Faaliyetler

Ock

Kan bağışlamak, yalnızca bir insanın başka bir insana verebileceği yaşam armağanıdır.

Kas

Okulumuz 10-F Sınıfı öğrencilerimizden Çise ALTUNCU, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle düzenlenen liseler arası kompozisyon yazma yarışmasında ´ÖĞRETMEN´ adlı çalışması ile il ikincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

May

Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi olarak hazırladığımız "Naaş-ı Muhteremler" adlı tiyatro oyunumuza bütün öğrencilerimiz  ve velilerimiz davetlidir.

May

SEBAHAT ve Melahat sinema filminin kahramanları  Seymen Aydın ve Adem Yılmaz okulumuz öğretmen ve öğrencilerini geçtiğimiz günlerde ziyaret etti.

Mrt

Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi öğretmenlerinden emekli olup ayrılan ve başka okullara tayini çıkan arkadaşlarımıza veda yemeği düzenlendi.

Mrt

Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesinde uzun yıllar matematik öğretmeni olarak görev yapan Yusuf Karabacak, emekli oldu. Okulumuz Matematik Zümresi öğretmenleri, kendisine duydukları saygı ve sevginin gereği olarak bir veda ve vefa yemeği organize etti.

Şbt

Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi Yayın ve İletişim Kulübü TAKA´yı inceledi.

Şbt

Trabzon’umuzun Rus işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü okulumuz bahçesinde büyük bir coşku ile kutlandı.